H Oinomelos στην Έκθεση Green Week 2017

Η Oinomelos στην Έκθεση Green Week 2017

Η φιλοσοφία της Oinomelos είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αξία της φύσης και των παραδόσεων, στα πλαίσια της δημιουργικής παραγωγής και γι’αυτό και το δικό της οινόμελο όπως και όλα της τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με απόλυτα φυσικά συστατικά.

Με αυτό το σκεπτικό και λόγω των μοναδικών, φυσικών μας προϊόντων, του Y Oinomelon και του Οινόμελου της Oinomelos, συμμετείχαμε με υπερηφάνεια στην Έκθεση Green Week 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 20 έως τις 29 Ιανουαρίου 2017.

Η Έκθεση Green Week είναι ένας θεσμός στο χώρο του εμπορίου, που αφορά και δίνει έμφαση στη βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.

Στη Green Week 2017 συγκεντρώθηκαν 1650 εκθέτες από 66 χώρες. Η διοργανώτρια χώρα Γερμανία, έδωσε και πολιτικά το παρών, εκπροσωπούμενη από 5 ομοσπονδιακούς υπουργούς Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ ήταν έντονη η πολιτική παρουσία και άλλων χωρών, με 83 υπουργούς από κάθε ήπειρο να παρακολουθούν την Έκθεση. Συνολικά, η Green Week 2017 προσέλκυσε σχεδόν 400.000 επισκέπτες. Η διοργάνωση και ο αντίκτυπός της εξαπλώθηκαν παγκοσμίως, μέσα από την οπτική και το ρεπορτάζ των 4.820 εκπροσώπων τύπου από 65 χώρες.

Η Oinomelos εξέθεσε με υπερηφάνεια τα καινοτόμα και αποκλειστικά προϊόντα της, Y Oinomelon και Οινόμελον της Oinomelos, σε ένα κοινό που γνωρίζει την αξία των φυσικών προϊόντων και αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα ως απαραίτητο κομμάτι της παραγωγής.

Το Y Oinomelon* είναι ένα εκλεκτό προϊόν, με δυνατό σώμα και χαρακτηριστική επίγευση, φτιαγμένο αποκλειστικά με φυσικά συστατικά, χωρίς ίχνος ζάχαρης. Ανώτερης ποιότητας σε περιεχόμενο και συσκευασία, με τη μοναδικά καλαίσθητη φιάλη, είναι ένα φυσικό ελιξίριο με νότες μελιού και εκλεπτυσμένη γεύση.

Το Οινόμελον της Oinomelos**, είναι ένα αρωματικό προϊόν χωρίς ζάχαρη, που παράγεται με άριστη οινοποίηση από έμπειρους οινοπαραγωγούς-συνεργάτες της Oinomelos, για να γεμίσει ποιοτικά τα ποτήρια και να ευφράνει με το δυνατό σώμα και τη γλυκιά του γεύση.

Η παρουσία μας στη Green Week 2017 και η προτίμηση που έδειξε το εκλεκτό κοινό της στα προϊόντα μας, ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Oinomelos για το 2017. Και το 2018, συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά, με υψηλότερους στόχους, οργάνωση και ομαδική δουλειά.

*EUIPO No 015602782

**κατοχυρωμένος διακριτικός τίτλος ΒΕΠ 2377/05.07.2016

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email