Κοινωνική Δράση 2019

Η κοινωνική δράση της εταιρείας Oinomelos για το 2019 αυτή την φορά ξεκίνησε μέσα από τους συνεργάτες της, συμβάλλοντας στο κοινωνικό σύνολο με μια πρωτότυπη συνεισφορά.

Σύμφωνα με το νέο νόμο 4488/2017 (άρθρο 65, παρ. 3) & την Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ. 91345, άρθρο 70 του υπουργείου Οικονομίας όλα τα καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής πρέπει να διαθέτουν κατάλογο με το σύστημα γραφής Braille.

Για την Oinomelos τέτοιου είδους δράσεις είναι αυτονόητες.

Για αυτό τον λόγο το 2019 , φροντίζει να χορηγήσει δωρεάν τους καταλόγους με γραφή Braille, στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της στο εσωτερικό. Προσπαθώντας πάντα να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των ατόμων με δυσκολία όρασης και να βάλει και εκείνη το λιθαράκι της για την αυτόνομη διαβίωση τους.

Η Oinomelos σε συνεργασία με την PrintStores αναλαμβάνουν την επιμέλεια &  την δακτυλογράφηση, την μετάφραση & τον σχεδιασμό, την παραγωγή & την εκτύπωση των καταλόγων των συνεργατών της.

Η Oinomelos αλλά και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  στην επίλυση απλών καθημερινών θεμάτων για τους ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες .