Success Story: Oinomelos & E-bloko

Oinomelos & e-bloko σε μια νέα εξαιρετική συνεργασία μαζί με το Οινόμελον της Oinomelos.

Το e-bloko αποτελεί μια προσπάθεια συλλογής  προϊόντων που παράγονται από την ελληνική γη, όπως και όλο και περισσότερο ανερχόμενο οινόμελο της Oinomelos και συνεργάζεται με ελληνικούς συναιτερισμούς και πραγωγούς. Το e-bloko σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις την κάθε λεπτομέρεια για το προϊόν που θες να αγοράσεις και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σου παραγγελίας. Το e-bloko με την υποστήρικη της Γενικής Ταχυδρομικής η οποία έχει συμβάλλει σε αυτό το σπουδαίο έργο και είναι υπεύθυνη για την παραλαβή της παραγγελίας στην πόρτα σου.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι το ίδιο το e- bloco παροτρύνει τους επισκέπτες του να προμηθευτούν τα προϊόντα από τους ίδιους τους παραγωγούς καθώς σκοπός της δεν είναι το κέρδος αλλά η προβολή, συλλογή και διάθεση ελληνικών προϊόντων σε μια σελίδα. Συνεπώς δεν αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σαν όλα τα άλλα. Αυτοαποκαλέιται ηλεκτρονική Λαϊκή Αγορά καθως δεν αγοράζει, δεν πουλάει και δεν εισπράττει μεσιτικά.

Πιο συγκεκριμμένα στο e-bloko μπορεί να βρει κανείς τρόφιμα, ποτά , καθαριστικά, είδη υγιεινής, χαρτικά, ηλεκτρονικά ήδη, ένδυση- υπόδηδη, παιδικά παιχνίδια, είδη γραφείου και διακοσμητικά, είδη νοικοκυριού.

Φυσικά το μοναδικό Οινόμελον της Oinomelos δεν θα μπορούσε να λείπει από τα ηλεκτρονικά ράφια του e-bloko. Το Οινόμελον ένα κατοχυρωμένο προϊόν με βάση τον οίνο, γευστικές νότες μελιού χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Αποτελεί ένα Ξεχωριστό ποτό βασισμένο στην αρχαιοελληνική συνταγή του Ιπποκράτη που τόσο πολύ είχε εκθιάσει και ο ίδιος ο Δημόκριτος καθώς είναι ένα ελιξήριο γεύσης που κατά την ομολογία του χαρίζει την μακροζωία. Η καινοτομία του είναι ότι μπορεί κανείς να το απολαύσει κρύο ή ζεστό! Έχει μεγάλη διατροφική αξία ενώ μετά από πιστοποιημένη ανάλυση η θερμιδική του αξία ανέρχεται στα 72kcl/ μεζούρα (50ml) .

Μπορείτε να το προμηθευτείτε τώρα από το e-bloko το οποίο πλέον είναι ένα επίσημος εξαιρετικός συνεργάτης για την Oinomelos. Θα σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε με τον καλύτερο τρόπο ενώ διαθέτει όλους τους τρόπους πληρωμής.

Διεύθυνση: Κηφισού 14, Αγ. Ι. Ρέντης, Αθήνα, Ελλάδα
Τ.Κ.: 18233
Τηλ: 210 4819880
Fax: 2105234298
Email: info@ebloko.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 11.00-20.00, Σάββατο: 10.00-16.00

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email