Το Οινόμελον

Το Οινόμελο της Oinomelos

Η Oinomelos® , μια νέα σύγχρονη καινοτόμος εταιρεία  στον χώρο των ποτών παρουσιάζει το Οινόμελο.

Πάθος για την παράδοση, αγάπη για τα αγαθά που παράγει η ελληνική γη αλλά και η αξία της Ιστορίας, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την δημιουργία  μιας νέας καινοτόμου, κατοχυρωμένης σειράς η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ελιξίριο γεύσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΝΟΜΕΛΟ

Το Οινόμελο είναι ένα μοναδικό ποτό που έχει γέννηθεί μέσα από την ελληνική παράδοση. Ο Ιπποκράτης αναφέρεται στο Οινόμελο ως ένα γιατρικό το οποίο έπρεπε να καταναλώνουν όλοι για τις ευεργετικές του ιδιότητες ενώ ο Δημόκριτος αναφέρεται στην ευεξία και την μακροζωία που προσφέρει στον άνθρωπο. Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε «Πως δύνανται να διατηρηθώσιν οι άνθρωποι άνοσοι και μακρόβιοι;» η απάντηση ήταν «Πίνοντας οινόμελο». Βάση αυτής του της απάντησης θεωρείται από πολλούς, ότι αυτός ήταν και λόγος που εκείνος το κατανάλωνε ως τα βαθιά του γεράματα. Πολλές είναι και οι αναφορές του οινόμελου στην ελληνική μυθολογία. Η νύμφη Μέλισσα τροφός του Δία τον μεγάλωσε και τον έθρεψε  ταΐζοντάς τον άρτο και οινόμελο, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει γρήγορα, να αποκτήσει δύναμη και να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Θεούς. Ο Όμηρος αναφέρει αρκετές φορές στα συγγράμματα του το Οινόμελο καθώς η μάγισσα Κίρκη το προσέφερε στους Αργοναύτες για να τους σαγηνεύσει. Πολλές είναι οι αναφορές του και σε ιστορικές καταγραφές καθώς φαίνεται να είχε σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των Αθηναίων αλλά και στα συμπόσια τους καθώς αποτελούσε ποτό καλωσορίσματος, έτσι ώστε να καθαρίσει ο ουράνισκος για να υποδεχτεί τις γεύσεις του φαγητού.

Το Οινόμελον της Oinomelos®

Oinomelos έπειτα από μακροχρόνια έρευνα , αλλεπάλληλες δοκιμές και ομαδική δουλειά, δημιούργησε ένα μοναδικό κατοχυρωμένο προϊόν με βάση τον οίνο.
Εμπνεόμενο από την παραδοσιακή αρχαιοελληνική συνταγή, απόλυτα φυσικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς και εξαιρετική γεύση που ταξιδεύει τις αισθήσεις.

To Οινόμελο της Oinomelos® αποτελεί ένα ελιξίριο γεύσης, εξαιρετικής οινοποίησης, απολαυστικό, με γευστικές νότες μελιού ! Η καινοτομία του πέραν των άλλων είναι ότι το οινόμελο σερβίρεται τόσο ζεστό όσο και κρύο χαρίζοντας και στις δυο περιπτώσεις μια διαφορετική εντύπωση και επίγευση. Η κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι ζεστό στους 55-60˚C, απαιτώντας ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μη φτάσει σε σημείο βρασμού ή κρύο μεταξύ 4-6˚C, χρησιμοποιώντας προσθήκη πάγου ή τοποθετώντας στο ψυγείο, στη συντήρηση.

Έχει προτιμηθεί από δημοφιλή ξενοδοχεία, δεξιώσεις και συνέδρια ως δροσερό welcome drink, για να καλωσορίσει τους πελάτες τους ή ως ένα ιδιαίτερο ποτό που βρίσκετε στα bars τους για να το απολαύσουν οι επισκέπτες τους. Σερβίρεται σε πολλά καταστήματα ως Apéritif καθώς η μοναδική, γλυκιά του γεύση ανοίγει την όρεξη ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συντροφεύσει τα γεύματα σας χαρίζοντας αρμονία και γευστική ένταση στον ουρανίσκο σας. Αποτελεί ένα θαυμάσιο χωνευτικό μετά το γεύμα, σερβίροντάς το κρύο καθώς οι νότες μελιού και οι χαμηλοί αλκοολικοί βαθμοί του βοηθούν την πέψη.

Ταυτόχρονα το οινόμελο αποτελεί μια εξαιρετική βάση για cocktail, δημιουργώντας εξαιρετικές συνταγές για φαντασμαγορικά cocktails που περιέχουν διάφορα φρούτα, συνοδευτικά mixers και άλλα μοναδικά συστατικά που το καθιστούν το απόλυτο trend στα ποτά. Πολλοί είναι αυτοί που αποφεύγουν την κατανάλωση cocktails για να συνοδεύσουν την βραδιά τους , λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε ζάχαρη. Το οινόμελο όμως ως καινοτόμο ποτό δεν περιέχει προσθήκη ζάχαρης και διαθέτει μια μοναδική διατροφική αξία. Πιο συγκεκριμένα, έχει 72 θερμίδες/ μεζούρα 50ml, κάτι που το κατατάσσει ανάμεσα σε πολλά είδη ποτών, ως μία ιδανική επιλογή για άτομα που προσέχουν την διατροφή τους.

Το Οινόμελον της Οιnomelos ®αποτελεί ένα μοντέρνο ποτό το οποίο προσφέρει μια μοναδική απόλαυση σε αυτούς που το δοκιμάζουν. Ιδανική επιλογή για να το απολαύσετε στις οικογενειακές στιγμές, τα βράδια με την παρέα και να συνοδεύσει τις πιο όμορφες και ευχάριστες στιγμές σας. Πιείτε το ζεστό και αφεθείτε στην υπέροχη μυρωδιά του. Πιείτε το κρύο και απολαύστε την γλυκιά του γεύση. Ένα ποιοτικό προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και φυσικά ένα ιδανικό για δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε ! Άλλωστε το Οινόμελον της Οιnomelos ® είναι και ένα ποτό που ενώνει τους ανθρώπους. Μπορείτε να το απολαύσετε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Ελληνική Κατοχύρωση ΒΕΠ

Το Οινόμελον της Οιnomelos ®αποτελεί ένα πιστοποιημένο προϊόν κατά ISO 22000 από TUV AUSTRIA, ενώ σύντομα θα διαθέτει και πιστοποίηση VEGAN. Διαθέτει ελληνική κατοχύρωση από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά με αριθμό καταχώρησης 2377/05.07.2016. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο και κατοχυρωμένο προϊόν που διατίθεται για λιανική και χονδρική πώληση αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία Oinomelos.

Η Oinomelos® έχοντας συνάψει μέχρι τώρα υπέροχες συνεργασίες στον χώρο της εστίασης και των ξενοδοχείων έχει προσφέρει το Οινόμελον της Oinomelos® σε κάβες, ηλεκτρονικά καταστήματα, εξειδικευμένα markets, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο τους λάτρεις του. Σας προσκαλούμε να γίνετε και εσείς συνεργάτης της Oinomelos και να χαρίσετε την μοναδική εμπειρία στους καταναλωτές σας, καθώς αποτελεί ένα προϊόν με μεγάλη απήχηση στο κοινό ενώ επιφέρει στην επιχείρησή σας υψηλή κερδοφορία σε σχέση με την εξίσου άριστη ποιότητα του. Γεγονός που προκύπτει από το ότι το οινόμελο είναι ένα κατοχυρωμένο, πιστοποιημένο ποτό με καινοτόμες προδιαγραφές.

Το Οινόμελο αρέσει σε όλους!

Εάν έχετε επιχείρηση εστίασης συμπληρώστε τώρα την Φόρμα Ενδιαφέροντος, για να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ δείγμα

Η υποχρεωση μας είναι να στειλουμε μια φιαλη Οινομελο της Oinomelos στην διευθυνση της επιχειρησης ως πρωτη υλη για την παραγωγη του κοκτειλ εφόσον επαληθεύσουμε τα στοιχεία που μας έχετε καταχωρήσει.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email