Χορηγός στο Tonhalle Düsseldorf η Oinomelos

Η Oinomelos χορηγός  με τοY Oinomelos® 9% Silver βρέθηκαν στο Τόνχαλε του Ντίσελντορφ στην Γερμανία για να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 για τους Έλληνες.

Χορηγός η Oinomelos στο Tonhalle Düsseldorf

Με μεγάλη τιμή η Oinomelos έγινε χορηγός μαζί με άλλες γνωστές Ελληνικές εταιρίες όπως το Πλωμάρι και προσέφερε το καινοτόμο της προϊόν, το οινόμελο  ως welcome drink για τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Η Oinomelos αποτελεί μια εταιρεία που από την σύσταση της αγαπά και προάγει την ελληνικότητα και τις αξίες της, γι αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσία της από εκεί, καθώς δραστηριοποιείται τα τελευταία τρια χρόνια στην Γερμανία με μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά συμαίνοντα πρόσωπα τα οποία μας μίλησαν για την Εθνική Επέτειο και την Ευρώπη σε ένα γενικότερο επίπεδο. Πολλοί Έλληνες όπως η Μαρία Παπακωνσταντίου Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ μίλησε για μια ειρηνική και ενωμένη Ευρώπη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γερμανίας κ.κ Αυγουστίνος έκανε λόγο γι αυτή την ένδοξη ημέρα για τον Ελληνικό λαό ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης μίλησε  και ο βουλευτής Dr. Christos Katzidis Mdl CDU NRW ο οποίος έχει πατρογονικές ελληνικές ρίζες και μίλησε με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα. Όλοι δοκίμασαν το εξαιρετικό οινόμελο, το οποίο έλαβε άκρως τιμητικά σχόλια και η Oinomelos είναι άκρως υπερήφανη για την παρουσία της στην δεξίωση και την διάθεση του καινοτόμου της προϊόντος.

Εκπρόσωποι στην Γερμανία για την Oinomelos

Φυσικά η Oinomelos θα πρέπει να ευχαριστήσει θερμά τον εκπρόσωπο στην Γερμανία κ. Μάκη Παπαγεωργίου, που μαζί με το άκρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Der Grieche zum Staufenplatz, ανέλαβαν και οργανώσαν την παρουσία του Y Oinomelos® 9% Silver στην δεξίωση.

Πάθος για την Παράδοση ,αγάπη για την ελληνική γη, η Oinomelos στέκεται πάντα δίπλα στον ελληνισμό και τον στηρίζει σε κάθε του παρουσία με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Oinomelos– Οινόμελος
Αριστοτέλους 21 & Τουλουμτζή 34

 

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email