Οινόμελο της Oinomelos

Success Story: Oinomelos & Cava Zirouni

Μια νέα εξαιρετική συνεργασία για την Oinomelos και το μοναδικό της οινόμελο μόλις ξεκίνησε με την υπέροχη Cava Zirounis.

Ένα νέο σημείο διάθεσης για το Οινόμελον της Oinomelos στην Λεωφόρος Δημοκρατίας 37-39 στο Κερατσίνι, ένας εξαιρετικός χώρος με δική του ταυτότητα,  εκλεκτά προϊόντα και μια χρόνια εμπειρία στον χώρο των ποτών.  Το οινόμελο πλέον , διατίθεται στα ράφια της και το έμπειρο προσωπικό της είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει .

Από σήμερα λοιπόν, απολαύστε το μοναδικό Οινόμελον της Oinomelos , αποκλειστικά χωρίς ζάχαρη.Ένα κατοχυρωμένο ποτό , με βάση τον Οίνο , που πίνεται ως κρύο αλλά και ζεστό οινόμελο, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Βρείτε τώρα τη γυάλινη φιάλη Oινόμελο στα ράφια της και κάντε της δική σας ή πάρτε  την δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της Cava Zirouni θα σας βοηθήσει και θα σας ενημερώσει για τους τρόπους σερβιρίσματος και την σωστή θερμοκρασία του προϊόντος ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να το απολαύσετε.

Η Oinomelos είναι υπερήφανη για τη συνεργασία με έναν τόσο δημοφιλή και αγαπημένο χώρο και σας προτείνει να τον επισκεφθείτε για να αγοράσετε από εκεί το μοναδικό της οινόμελο.

Γνωρίστε την Cava Zirouni από τον ιστότοπο της και επισκεφθείτε τον καταπληκτικό της χώρο στο Κερατσίνι.

Γίνετε κι εσείς συνεργάτες της Oinomelos και προσφέρετε τη μοναδική γεύση και τις ιδιότητες του αποκλειστικού μας Οινόμελου στους πελάτες σας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email