Oinomelos στο Γαλαξίδι

Success Story: Oinomelos & Nostos Hotel Γαλαξίδι

Η Oinomelos και το ξενοδοχείο Nostos Hotel ξεκίνησαν μια νέα, όμορφη συνεργασία. Το οινόμελο ταξιδεύει στο Γαλαξίδι και είναι έτοιμο να ενθουσιάσει όποιον το δοκιμάσει.

Γαλαξίδι ξενοδοχείο Nostos

Το ξενοδοχείο Nostos, αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξεχοδοχεία του Γαλαξιδίου κα αποτελεί ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής ενώ το κτίριο έχει χαρακτηριστεί ως κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς από το υπουργείο πολιτισμού. Το κτίριο χρονολογείται από το 1850 ενώ ανακαινίστηκε το 2013  και είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αρχοντικού καπετανόσπιτου νεοκλασικού ρυθμού. Έκτοτε στέγασε την οικογένεια του ένδοξου ναυτικού Βλασσόπουλου που έζησε και μεγαλούργησε συμβάλλοντας στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του Γαλαξιδιού γεγονός που αποδεικνύεται με μία επίσκεψη στο Ναυτικό μουσείο όπου βρίσκονται φωτογραφίες των ιστιοφόρων του.Στα μετέπειτα χρόνια το σπίτι ήταν η οικία παλαιού δημάρχου του Γαλαξιδίου ενώ φημολογείται ότι το 1940 ο Άρης Βελουχιώτης με τα παλικάρια του, που έλεγχαν το εμπόριο της περιοχής (διότι από το λιμάνι του Γαλαξιδιού έφευγαν ελιές και λάδι και ανταλλάσσονταν με κρασί και άλλα προϊόντα από την Πελοπόννησο), διέμεναν για κάποιο χρονικό διάστημα στο κτίριο.Το 2013 αναπαλαιώνεται για να φιλοξενήσει τους λάτρεις των νεοκλασικών κτιρίων που αγαπούν τη Ρούμελη και το στολίδι της την ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδιού που διατηρεί με ζήλο την παραδοσιακή ομορφιά της στο πέρασμα των αιώνων.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Γιώργος και Μαρία Παπαλέξη μετέτρεψαν αυτό το ιστορικό κατάλλυμα σε ένα  ζωντανό κομμάτι ιστορίας, αφού με σεβασμό στο παρελθόν του ακαινίστηκε και πλεόν υποδέχεται τους επισκέπτες του Γαλαξιδίου. Ένας υπέροχος παραδοσιακός χώρος, με διακόσμηση που ακολουθεί την φιλοσοφία του αρχοντικού καπετανόσπιτου. Επισκεφθείτε το και μην ξεχάσετε να απολαύσετε στην αυλή το υπέροχο ρουμελιώτικο πρωινό και την περιποίηση της κυρίας Μαρίας.

Το ξενοδοχείο Nostos Hotel επέλεξε το οινόμελο Y Oinomelos® 9% Silverως welcome drink για τους επισκέπτες του ενώ μπορεί κανείς να το απολαύσει στην υπέροχη ανοιξιάτικη αυλή του.

Y Oinomelon® Silver 9%

Oinomelos έπειτα από μακροχρόνια έρευνα , αλλεπάλληλες δοκιμές και ομαδική δουλειά, δημιούργησε  μια μοναδική κατοχυρωμένη σειρά με βάση τον οίνο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το Y Oinomelos® 9% Silver της Oinomelos είναι ένα κατοχυρωμένο ποτό χωρίς ζάχαρη από την σειρά της Y Oinomelos® 9% Silver  και αποτελεί το βασικό συστατικό στην βραδινή σου εξόδο! Μπορείτε να το απολαύσετε , παγωμένο  στους 10-12°C με ένα Iceball 2.5” σε κρυστάλλινο old fashioned ποτήρι και να αφήσετε την μοναδικά γλυκιά του γεύση και τις νότες μελιού να σας ταξιδέψουν.

Αν είσαι κάτοικος του Γαλαξιδίου η επισκέπτης σπεύσε στο Nostos Hotel για να απολαύσεις το Y Oinomelos® 9% Silver!

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email