Υ Oinomelon

Success Story: Oinomelos & Quartier d’athènes

Ακόμη μια εξαιρετική συνεργασία της Oinomelos με το υπέροχο βραβευμένο vintage cafè-bistrot Quartier d’Athènes. Ένας τόσο ποιοτικός χώρος δεν θα μπορούσε πάρα να προσθέσει στον κατάλογο του νέο, ανερχόμενο και άκρως ποιοτικό οινόμελο.

Ένα υπέροχο bistrot που στολίζει τη οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Θα ήθελες σίγουρα να απολαύσεις, ένα φίνο φλιτζάνι με φρεσκοκομμένο καφέ που το απολαμβάνεις διαβάζοντας μια εφημερίδα σε μια ατμόσφαιρα που θα σε ηρεμήσει. Κάνει κάθε του επισκέπτη να αναβιώσει μνήμες της παλιάς Αθήνας μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Διακοσμημένο με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια  και εντυπωσιακό τόσο μέσα όσο και έξω, σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα σου . Κυρίαρχα υλικά το δέρμα, το μάρμαρο και τα σκούρα έπιπλα.Όσο για τον κατάλογο του προσεγμένος με υπέροχες γεύσεις και μοναδικά ποτά με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Ιδανικό για να απολαύσεις το πρωινό σου ή το γεύμα σου και πιο αργά το βράδυ να πιεις το ποτό σου στο υπέροχο bar του.

Το μενού του πρωινού και του brunch στηρίζεται στα αυγά, ομελέτα μυρωδικών, ένα croque monsier ή ένα croque madame, ένας καγιανάς με σύγκλινο ή σολομό, ένα τοστ φτιαγμένο σε λαγάνα ή δυο αυγά μάτια με μπέικον πάνω σε ζυμωτό ψωμί χορταστικά γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.. Σαλάτα κοτόπουλο και λαδοτύρι Μυτιλήνης ή μια «δροσερή» με βάση της το baby σπανάκι και ρόκα . Όλα τους μοναδικά και υπέροχα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!

Ένα ξεχωριστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας με ένα υπέροχο μενού από ιδιαίτερες γεύσεις και γαστρονομικές προτάσεις και εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών σε έναν χώρο που αποπνέει χαλάρωση και ηρεμία.

Ο διαγωνισμός που διεξήχθη σε συνεργασία με την Oinomelos είχε τεράστια απήχηση στο κοινό, τα βλέμματα 80.902 ατόμων έπεσαν πάνω στο Quartier d’Athènes και το  Y Oinomelon® Silver 9%  όπου μια υπερτυχερή απόλαυσε μια φιάλη Y Oinomelon® Silver 9% με την παρέα της στον βραβευμένο χώρο του .

Το Y Oinomelon® Silver 9% της Oinomelos είναι ένα κατοχυρωμένο ποτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης από την σειρά της Y Oinomelon® Series. Το κατοχυρωμένο ποτό σερβίρετει πλεόν στο μπαρ του Quartier d’Athènes και είναι έτοιμο για να το απολαύσεις μαζί με την όμορφη παρέα σου.

Διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 7 (Πλατεία Αγίων Θεοδώρων), Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 5500 3850

Γίνετε κι εσείς συνεργάτες της Oinomelos και προσφέρετε τη μοναδική γεύση και τις ιδιότητες του αποκλειστικού μας Οινόμελου στους πελάτες σας.
Υ Oinomelon

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email