Success Story: Oinomelos & Plus4u.gr

Μια ακόμη εξαιρετική συνεργασία για την Oinomelos με ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα πολυετούς εμπειρίας το Plus4u.gr Ένα market που αποφάσισε να προσθέσει στα διαδικτυακά του ράφια το νέο οινόμελο της Oinomelos.

Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα το οποίο ξεκίνησε την δραστηριότητα του το 2008 με την επωνυμία Plus4u.gr . Η εταιρεία στεγάζει το φυσικό κατάστημα, τα γραφεία και τις αποθήκες της στην περιοχή Αχαρνές.

Διαθέτει μια τεράστια  ποικιλία και κατηγορίες προϊόντων, από πασίγνωστα brands, με ασύγκριτη ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία στο χώρο της ηλεκτρονικής ελληνικής αγοράς. Αποτελεί ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα το οποίο εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες του καταναλωτή, όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες, όλο το χρόνο. Η συνεχής του ανάπτυξη, ο δυναμισμός και η βελτίωση του το έχουν εκτοξεύσει στην κορυφή των προτιμήσεων καθώς εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας ενώ παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τον καταναλωτή και τους συνεργάτες του.

Μια εξαιρετική συνεργασία για εμάς με συνέπεια και ακεραιότητα. Αποτελείτε από ένα ανθρώπινο δυναμικό με φρέσκιες ιδέες, όρεξη για τι καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που διέπεται από ομαδικό πνεύμα και σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης τόσο για τους ίδιους τους εργαζομένους, όσο και για  τους καταναλωτές και τους συνεργάτες του.

Το κατοχυρωμένο Y Oinomelon® Silver 9% της σειράς Y Oinomelon® Series της Oinomelos  είναι διαθέσιμο πλέον και στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Plus4u.gr και μπορείτε να κάνετε άμεσα την παραγγελία σας.

Το Y Oinomelon® Silver 9% της Oinomelos είναι ένα κατοχυρωμένο ποτό  με βάση τον οίνο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης από την σειρά της Y Oinomelon® Series και αποτελεί το βασικό συστατικό στην βραδινή σου εξόδο! Πιστοποιημένο από την Tuv Austria Hellas με το EN ISO 22000:2005 για την εμπορεία του. Μπορείτε να το απολαύσετε , παγωμένο  στους 10-12°C με ένα Iceball 2.5” σε κρυστάλλινο old fashioned ποτήρι και να αφήσετε την μοναδικά γλυκιά του γεύση και τις νότες μελιού να σας ταξιδέψουν.

Κάνε τώρα την παραγγελία σου στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Plus4u.gr για να απολαύσεις το μοναδικό Y Oinomelon® Silver 9% και να το παραλάβεις στην πόρτα του σπιτιού σου.

Plus4u.gr

Διεύθυνση: 13672, Γαρδένιας 30, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 21 1200 0700

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email