Oinomelos & Καβα Kanava (1)

Success Story : Oinomelos & Κάβα Kanava

Η Oinomelos, με το μοναδικό της οινόμελο και η  Κάβα Kanava ξεκινούν μια νέα συνεργασία για να προσφέρουν στο κοινό τους το αγαπημένο πλέον σε όλους Οινόμελον της Oinomelos.

Η Κάβα Kanava

Η Κάβα Kanava ιδρύθηκε το 1988 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για να προσφέρεις σε σένα και τους φίλους τα πιο υπέροχα αλκοολούχα δώρα.

Η εξυπηρέτηση άριστη από το καταρτισμένο της προσωπικό  και η ποιότητα η πιο υψηλή καθώς προσφέρει τα καλύτερα ποτά, κρασιά, μπύρες, αποστάγματα και σαμπάνιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από κρασιά Ελλήνων παραγωγών αλλά και συλλεκτικές ετικέτες από οινοπαραγωγούς του εξωτερικού. Εκλεκτές ποικιλίες από Prosecco, Μerlot, SauvignonBlanc κ.α. για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους σε οικονομικές τιμές, τα οποία μπορεί να απολαύσεις παρέα με υπέροχα delicatessen προϊόντα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την υπέροχη συλλογή ιρλανδικά και σκωτσέζικα όπως επίσης και σπάνια bourbons. Επιπλέον μέρος της είναι οι super premium βότκες, τα ρούμια, οι λευκές και κίτρινες τεκίλες και τα μοναδικά τζιν. Οι συλλεκτικές εμφιαλώσεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της κάβας όπως και τα αποστάγματα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Λικέρ, σιρόπια, και όλα τα συστατικά για να φτιάξεις ακόμη και από το σπίτι τα πιο επιτυχημένα cocktails ή να επανδρώσεις το barσου.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε αλμυρά και γλυκά delicatessen προϊόντα όπως  και πληθώρα αξεσουάρ σερβιρίσματος. Η κάβα Kanava προσφέρει μια επιπλέον υπέροχη υπηρεσία , μπορεί να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά καλάθια δώρων τα οποία διαθέτουν ξεχωριστό αμπαλάζ και περιέχουν τα αγαπημένα αλκοολούχα ποτά σας αλλά και τα πιο ξεχωριστά συνοδευτικά.

Πλέον μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου Οινόμελον στα ράφια της και να το απολαύσεις όπως εσύ επιθυμείς.

Το Οινόμελον της Oinomelos και η Κάβα Karava

Η κάβα Kanava επέλεξε να τοποθετήσει τα υπέροχα προϊόντα της Oinomelos καθώς:

To Οινόμελον της Oinomelos ένα εξαιρετικό, καινοτόμο, πιστοποιημένο προϊόν το οποίο μπορεί να απολαύσετε κρύο η ζεστό σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες για την μέγιστη απόδοση γεύσης.

Ένα υπέροχο ποτό, εξαιρετικό ως welcome drink, συνοδευτικό  στο γεύμα σας , ιδανικό  χωνευτικό καθώς βοηθά στην πέψη λόγω των χαμηλών αλκοολικών βαθμών του, μια νεοφερμένη βάση για μοναδικά κοκτέιλ και ξεχωριστά shots.

Ένα προϊόν όχι μόνο εύγευστο αλλά και με μεγάλη διατροφική αξία, με μόνο 72kcal / 50 ml, χωρίς  προσθήκη ζάχαρης. Μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς κρύο η ζεστό. Πιστοποιημένο με το EN ISO 22000:2005 από την TÜV AUSTRIA Hellasμε το EN ISO 22000:2005.

Έναελιξίριο γεύσης, βασίζεται στην αρχαιοελληνική συνταγή του Ιπποκράτη για το Οινόμελο και αποδίδει στο μέγιστο την πιο γευστική εμπειρία με υπέροχες νότες μελιού.

Επιλέξτε την κάβα Kanava και “Discover Your Spirit”παρέα με το μοναδικό Οινόμελον της Oinomelos και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδας της για να δεις τα υπέροχα προϊόντα της και τις μοναδικές της προσφορές.

Η Κάβα Kanava

Λ. Πόρτο Ράφτη 44, Μαρκόπουλο
2299049425
info@e-kanava.gr
Τηλεφωνικές παραγγελίες
Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-16.00
2299049425 – 6949801372

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email